The Secret- Hemligheten

Hemligheten är en av världens mest uppmärksammade och sålda böcker om attraktionskraften. Jag fick själv upp ögonen för boken när Oprah pratade om den får några år sedan, och har läst om den många gånger sen dess. En perfekt bok att ha hemma och återkomma till med jämna mellanrum.

I boken lär man sig att tillämpa The Secret på alla sätt i livet, vare sig det handlar om hälsa, relationer, lycka, yrkeslivet eller pengar, och dessutom i samspelet med andra i världen. Budskapet handlar om att återupptäcka den dolda, outnyttjade kraften i sitt inre och den vetskapen för med sig glädje på alla områden i ens liv.


The Secret innehåller visdom från samtida lärare och inspiratörer - kvinnor och män som är läkare och medicinare, psykologer, historiker, teologer och vetenskapsmän, samt ledande inom näringsliv och ekonomi - som har använt sig av hemligheten för att uppnå hälsa, välbefinnande och lycka. Genom att börja tillämpa kunskapen i The Secret visar de hur sjukdomar kan botas, hur man kan uppnå bättre levnadsstandard, bemästra hinder och begränsningar, samt nå dit många vanligtvis anser vara omöjligt - sina drömmars mål. 


Författare
Rhonda Byrne.

Språk
Svenska.249 SEK

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Lady boss mug

Lady boss mug

Slutsåld
VisaMasterCardKlarnaPayPal