NissaLisas julkalender 2022 - Tryckt version

NissaLisas julkalender 2022

Kalendern finns i två versioner, ”första året”  för dig som inte haft kalendern tidigare och ”återbesök ”till dig som haft NissaLisa på besök tidigare! 

NissaLisas julkalender är en busig nissabrevskalender riktat mot barn 3-7, men är lika rolig för hela familjen. NissaLisa är en av tomtens små nissar, hon är riktigt busig, och flyttar in hos er från den 1:a december ända fram till julafton. Hon är riktigt snabb så att får syn på henne får man hålla ögonen öppna, ser man en liten röd luva susa förbi så är det förmodligen hon. Varje morgon lämnar hon ett brev om vad för spännande saker som hänt under natten, knasiga figurer hon träffat (har ni träffat en grymtling någongång?) och ibland lämnar hon små uppdrag. För att skapa illusionen kring att NissaLisa verkligen bor hos er finns det ett instruktionsbrev med förslag vad du som förälder kan hitta på. 

Produktbilderna är från förra årets kalender, nya bilder med exempel från årets kalender kommer att uppdateras inom kort!


3 versioner:

Du kan välja mellan tre olika format:

1. Tryckt fysisk version som levereras färdig hem till dig i brevlådan. 

2. Utskriftsbar pdf i A4-format som levereras till din email. Pdf:en skriver du själv ut och klipper ut de 24 breven. (OBS att ingen fysisk produkt levereras hem till dig). Dessa beställer du under "NissaLisas julkalender - digitala versioner".

3. Ljudfiler. 24 ljudfiler med NissaLisa som berättar vad som hänt under natten. I ljudfilerna säger NissaLisa oftast samma sak som står i de fysiska breven med undantag från några av ljudfilerna. OBS! Ljudfilerna mailas ut den 25:e november. För att höra exempel på ljudfiler från förra året, klicka HÄRDessa beställer du under "NissaLisas julkalender - digitala versioner".


Den tryckta Kalendern innehåller:
24 brev från NissaLisa
2 tomma brev som ni kan fylla i själva om något brev inte skulle passa in eller om ni har något speciellt som ni vill att NissaLisa ska skriva eller ge barnen i uppdrag.
2 fotstegsmallar att klippa ut (för att lämna spår av NissaLisa med hjälp av mjöl eller florsocker, eller annat som passar)
1 kuvert
1 instruktionsbrev till vuxna (det finns 6 brev som är skrivna för specifika dagars som t.ex. lucia och julafton, övriga brev kan användas i valfri ordning)Den utskriftsbara pdf:en innehåller:

6 st utskriftsbara A4-sidor med

24 brev från NissaLisa.
2 tomma brev som ni kan fylla i själva om något brev inte skulle passa in eller om ni har något speciellt som ni vill att NissaLisa ska skriva eller ge barnen i uppdrag.
2 fotstegsmallar att klippa ut (för att lämna spår av NissaLisa med hjälp av mjöl eller florsocker, eller annat som passar)
1 kuvert
1 instruktionsbrev till vuxna (det finns 6 brev som är skrivna för specifika dagars som t.ex. lucia och julafton, övriga brev kan användas i valfri ordning).

Efter beställning skickas ett separat mail ut med en länk där de utskriftsbara pdf:erna  kommer finnas tillgängliga att ladda ner från och med 25 November.


Ljudfiler innehåller:

24 st ljudfiler där NissaLisa och hennes kompisar berättar vad som hänt under natten. Innehållet är oftast liknande som i de 24 breven. För att höra exempel på ljudfiler från förra året, klicka HÄR

Efter beställning skickas ett separat mail ut med en länk där ljudfilerna kommer finnas tillgängliga att ladda ner från och med 25 November.


OBSERVERA att länk till utskriftsbar pdf och ljudfiler skickas i ett SEPARAT mail 25 november.

Gör er redo för ett spännande äventyr tillsammans med NissaLisa!

199 SEKVisaMasterCardKlarnaPayPal