NissaLisas julkalender

ÄNTLIGEN! Nu finns årets version av NissaLisas julkalender tillgänglig. Om det är andra året NissaLisa kommer på besök hemma hos er glöm inte välja ”Återbesök” i rulllisten.

Det är en busig kalender riktat mot barn 3-7, men är lika rolig för hela familjen. NissaLisa är en av tomtens små nissar, hon är riktigt busig, och flyttar in hos er från den 1:a december ända fram till julafton. Hon är riktigt snabb så att får syn på henne får man hålla ögonen öppna, ser man en liten röd luva susa förbi så är det förmodligen hon. Varje morgon lämnar hon ett brev om vad för spännande saker som hänt under natten, knasiga figurer hon träffat (har ni träffat en grymtling någongång?) och ibland lämnar hon små uppdrag. 


NYTT!

Nytt för i år är att hon även lämnar några röstmeddelanden! Dessa ljudfiler kommer ni få en länk till i instruktionsbrevet i  kalendern.


Kalendern innehåller:
24 brev från NissaLisa
2 tomma brev som ni kan fylla i själva om något brev inte skulle passa in eller om ni har något speciellt som ni vill att NissaLisa ska skriva eller ge barnen i uppdrag.
2 fotstegsmallar att klipp ut (för att lämna spår av NissaLisa med hjälp av mjöl eller florsocker, eller annat som passar)
1 kuvert
1 instruktionsbrev till vuxna (det finns 5 brev som är skrivna för specifika dagars som t.ex. lucia och julafton, övriga brev kan användas i valfri ordning)

1 länk till ljudfiler för att skapa magi runt att NissaLisa verkligen bor hos er.


Gör er redo för ett spännande äventyr tillsammans med NissaLisa!

199 SEK

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Lyckopingla

Lyckopingla

Slutsåld
VisaMasterCardKlarnaPayPal