NissaLisas julkalender - utskriftsbar pdf 2023

NissaLisas julkalender 2023

Kalendern finns i två versioner, ”första året”  för dig som inte haft kalendern tidigare och ”återbesök ”till dig som haft NissaLisa på besök tidigare! 

NissaLisas julkalender är en busig nissabrevskalender riktat mot barn 3-7, men är lika rolig för hela familjen. NissaLisa är en av tomtens små nissar, hon är riktigt busig, och flyttar in hos er från den 1:a december ända fram till julafton. Hon är riktigt snabb så att får syn på henne får man hålla ögonen öppna, ser man en liten röd luva susa förbi så är det förmodligen hon. Varje morgon lämnar hon ett brev om vad för spännande saker som hänt under natten, knasiga figurer hon träffat (har ni träffat en grymtling någongång?) och ibland lämnar hon små uppdrag. För att skapa illusionen kring att NissaLisa verkligen bor hos er finns det ett instruktionsbrev med förslag vad du som förälder kan hitta på. 


Produktbilderna är från tidigare års kalender, årets kalender består av nyskrivna brev (dvs inte samma som förra året).


Hur funkar de digitala breven?

 I år finns breven att beställa som:

  • Utskriftsbar pdf, som du skriver ut på A4-papper hemma och klipper ut.

Hur levereras breven?

  • Breven levereras till din mail direkt efter köp, i form av en pdf, så att du kan skriva ut dem på din egna skrivare och klippa ut hemma i lugn och ro.

Vad innehåller den utskriftsbara pdf:en?

  • Pdf:en består av 5 A4-sidor med totalt 24 NissaLisa brev i olika format.
  • Tomma brev som ni kan fylla i själva om något brev inte skulle passa in eller om ni har något speciellt som ni vill att NissaLisa ska skriva eller ge barnen i uppdrag.

  • 2 fotstegsmallar att klippa ut (för att lämna spår av NissaLisa med hjälp av mjöl eller florsocker, eller annat som passar)

  • 1 instruktionsbrev till vuxna (det finns 6 brev som är skrivna för specifika dagars som t.ex. lucia och julafton, övriga brev kan användas i valfri ordning).

Är breven samma som förra året?

  • Nej, varje år skriver jag nya brev till versionen "återbesök", med nya äventyr och bus. Vissa figurer som dyker upp kommer ni känna igen som t.ex. husmusen och grymtlingen men de hittar på nya tokigheter varje år. Versionen "första året" är densamma varje år. För dig som haft NissaLisa på besök tidigare så väljer du “återbesök” när du beställer och för dig som beställer för första gången väljer du “första året”.OBSERVERA att utskriftsbar pdf skickas i ett SEPARAT mail direkt efter beställning. Ingen fysisk produkt kommer skickas hem till dig.

Gör er redo för ett spännande äventyr tillsammans med NissaLisa!

99 SEKMAGISK RENMAT

MAGISK RENMAT

99 SEK
VisaMasterCardKlarnaPayPal