NissaLisas julkalender

Nu finns årets version av NissaLisas julkalender tillgänglig för förköp. Frakt sker direkt när de anländer från tryckeriet (kan dröja ca 2 veckor). Om det är andra året NissaLisa kommer på besök hemma hos er glöm inte välja ”Återbesök” i rulllisten.

Det är en kalender riktat mot barn 3-7, men är lika rolig för hela familjen. NissaLisa är en av tomtens små nissar, hon är riktigt busig, och flyttar in hos er från den 1:a december ända fram till julafton. Hon är riktigt snabb så att får syn på henne får man hålla ögonen öppna, ser man en liten röd luva susa förbi så är det förmodligen hon. Varje morgon lämnar hon ett brev om vad för spännande saker som hänt under natten, knasiga figurer hon träffat (har ni träffat en grymtling någongång?) och ibland lämnar hon små uppdrag.


Kalendern innehåller:
24 brev från NissaLisa
2 tomma brev som ni kan fylla i själva om något brev inte skulle passa in eller om ni har något speciellt som ni vill att NissaLisa ska skriva eller ge barnen i uppdrag.
Fotstegsmallar att klipp ut (för att lämna spår av NissaLisa med hjälp av mjöl eller florsocker, eller annat som passar)
1 kuvert
1 instruktionsbrev till vuxna (det finns 5 brev som är skrivna för specifika dagars som t.ex. lucia och julafton, övriga brev kan användas i valfri ordning)


Gör er redo för ett spännande äventyr tillsammans med NissaLisa!

199 SEKMAGISK RENMAT

MAGISK RENMAT

99 SEK
VisaMasterCardKlarnaPayPal